Det tog ett tag att komma igång, men till slut lossnade det. Du fokuserade på fel saker i början.
Du behöver träna på att kontrollera ditt eget skrivande. Du hittar felen själv om du läsergenom texten. Ibland använder du för mycket "chattspråk"; e istället för är o.s.v. Tänk också på att inte särskriva. Ex. "sjuk sköterska" är inte samma sak som "sjuksköterska"... Skriv hellre ihop om du är osäker.

Du har fantasi och använder den. Bra!
Jag har rättat en del. Du ser vad jag gjort under "history".

/Sandra

Om Drille


Drille är en 23 - årig dj. Han jobbar på nattklubbar men bara på dom som har kewestrill. Kewestrill är drilles favoritdrink som bara dom bästa nattklubbarna har. Drille är känd för att han är döv. Han är världens enda döva dj.
Hans idol visas på video här under. Innan han blev döv så var det det enda som han lyssnade på.

En gång i tiden kunde han höra, innan han försökte begå självmord, men det gick inte så bra. Han skulle hoppa bungee jump från Eiffeltornet och när han hoppade skulle han skära av gummisnodden som han hoppade med, men han tappade kniven så att en kille fick den i huvudetet. Men han klarade sig. INTE!!!

Men han började ta droger istället så att han skulle dö. Men han tappade bara hörseln. Börja inte alla meningar med "men"! /Sandra
Drille har precis färjat håret grått för att ingen ska se när han blir gammal. Han har alltid samma byxor på sig som han tvättar en gång i månaden. Han har en skjorta som han har köpt i Hawaii som är röd med vita blommor på. Han har ett par dc-skor och en keps, men kepsen har han aldrig på sig på party.


Get a Voki now!


Fotot
Över Drilles säng hänger det ett inramat fotto på Treys bar.
Drilles favorit plats är på Trey. Trey är en pub dit han brukar gå, för där kan han dricka sig glad. Drille har en kompis på Trey som jobbar där. Han heter Tobbe.
Inne på puben kan man hitta massor med gamla ölburkar och massor med fimpar. Man måste vara minst 20 år för att komma in där, så Drille har bara hållt till på Trey i tre år. Det finns en scen dit det brukar komma band för att spela inne på puben. Det brukar komma band från hela världen för att spela där och därför tycker Drille att det är jättecoolt att få stå där och när andra band spelar så brukar han drömma sig bort och tänka sig in i musiken och föreställa sig att han hör musiken och det låter gudomligt för honom.

Drille bor i villa mimmi för att det är billigt. Drille får inte så mycket lön så han fick flytta in i Villa Mimmi. Drilles lägenhet är en 7:a men det tycker han är för litet. Drille har ganska bra ordning på sina grejor. Han har alla saker i sin gamla bruna garderob så att det nästan inte finns någon plats kvar. Inuti lägenheten är, eller rättare sagt var, det ganska fult.

Brevet
Drille
Hej drille om du får det här brevet så vet du det sista som jag vill säga till dig.
Det jag ville säga var hur mycket vi gillade dig, jag och pappa. Vi tycker att du kan så mycket som man ska kunna och lite till. Vi har bråkat mycket om dom här partyna som du går och spelar på men vi vill fortfarende att du ska ha den här.

I kuvertet som brevet låg i låg även en skiva som han fick av en av sjuksköterskorna när han föddes. Det var en skiva som en känd musiker hade spelat in, så nuförtiden lyssnar han på den varje kväll.


En vanlig dag
En helt vanlig dag för Drille är först att gå till Trey för att äta frukost. Ibland får han även vara dj för dom som är gäster där. Det kommer folk från landet i fjärran dit för att äta frukost och han har en tjej han gillar där, så han bara går dit ibland. Han brukar också prata engelska med dem för att han snart ska åka till England. Det tycker han är bra för att han lär sig vid både vid frukost, lunch och middag. Han har tillbringat mera än 4/5 av sitt liv där och så kommer det förbli, men ibland kan han få för sig att han ska gå ut på stan och kolla i affärer efter att han har setat
Var då? /Sandra

Semestern...//**
Det var en helt vanlig dag när Drille gick för att handla mat. Han hittade en trisslott så han tog för givet att det inte var någons, så han tog upp trisslotten som låg under den stora gula bänken på Ica. Han kollade på den i ett litet ögonblick och sedan kollade han runt omkring sig, men han såg ingen som letade efter någon trisslott. Han såg bara en försäljare som försökte lura på folk en massa skräp.

Tant Kerstin som är 89 år höll på att gå hem. Stackarn, det tog tre och en halv timme för henne att komma från Ica till Danvikshem och det är bara 200 meter dit. Han såg också en trebarnsmamma som skulle mata tre ungar samtidigt. Drille började skrapa på trisslotten och till sin förvåning hade han hittat en vinstlott och vinsten var en solsemester till Hawaii! Han började hoppa och skratta och till slut kom det en säkerhetsvakt och frågade om han hade tagit droger, Drille svarade "-ja, men inte den dagen", förden här dagen vann han en sol semester på triss och det är ju inte varje dag man gör det.

När Drille hade tagit ut biljetten så gick han hem och började packa bagaget till resan. Han skulle åka om fem dagar så han hade tid att planera sin resa ordentligt, men det gjorde han inte. Tillslut blev det äntligen måndag och han satt i en taxi på väg till Arlanda. Resan gick snabbt och enkelt eftersom Drille hade med sig sitt bärbara dj-set, som han satt och lyssnade på hela tiden. När han kom fram till Hawaii så var det fullt med yra människor men som tur var så var det en som väntade på honom och som sedan körde honom till hotellet. Hawaii var inte lika spännande denna gång, för Drille hade redan varit där en gång för några år sedan när han köpte sin coola Hawaii-skjorta. Några dagars solande och plaskande i barnpoolen gjorde honom trött, så han tog sin väska och satt sedan på en bar och lyssnade på musik i flera kvällar innan han till sist tog planet hem.Change 0 of 0
<< First < Previous Next > Last >>