Get a Voki now!


Wilhelm.jpgWilhelm!

Dina texter är godkända, men du kunde ha skrivit mera. Du har lagt fokus på fel saker när du arbetat. Istället för att arbeta med dina texter och göra dem riktigt bra, har du ägnat för mycket tid åt att hitta videoklipp t.ex. (Som du ändå inte lagt in på sidan. Varför?) Du har också glömt att skriva om en plats som är viktig för honom samt tagit bort den bild du ritade. Det ska fortfarande göras.

Du behöver tänka på att utveckla varje moment när du skriver, d.v.s. skriv mera om varje del. Texten om minnet t.ex.
lämnar läsaren med flera frågor. Man vill veta mera om hur det gick sedan o.s.v.

Du behöver också lära dig att kontrollera dig själv när du arbetar. Ibland sätter du in fel ord eller bokstäver, det ser du lätt om du kontrolläser. Jag har rättat det du skrivit. Du ser vad jag har gjort under "history".

Din stavning har blivit mycket bättre och din voki är bra!
/Sandra


Om Irlahod.


Irlahod är en kille som kommer från Irland och han är 16 år. Han har en vikingahjälm som visar att han tror på asagudar.
Irlahod är lättebra på att laga mat.
Han bor ensam och det tycker han är skönt för han bodde med sin mamma och pappa på Irland och där var han rockstjärna, men när han inte ville det längre så flydde han till Sverige och nu så bor han ensam och ingen vet om det. Han har nästan bara märkeskläder på börgade ställa en massa frågor.
Irlahod är en nattugla och somnar alltid i sin fåtölj. Han gillar en tjej som bor en trappa ner som heter ???? Han festar varje helg. Han är välbyggd och är 187 cm lång och väger 120 kg muskler. Han gillar rap.
Han köpte sin pittbull samtidigt som han flyttade in i Villa Mimmi.

Ett minne.
En gång när Irlahod var på semester i Frankrike och när semestern var slut så ville göra en rolig sak innan han åkte hem så han åkte upp i eigfeltornet men när han kom upp så kom det en massa journalister och börgade ställa en massa frågor och han märkte inte att han var på väg mot kanten och helt plötsligt blev han knuffades över stacketet och föll som tur föll han på en på en bill och överlevde.

Lägenheten.
Hans lägenhet är stökig och han städar aldrig. Han har en balkong där han han odlar växter. Där gillar han att sitta och läsa. Han har intrång av råttor.
Han har en balkong där han planterar en massa olika växter. Han har bott här på nummer 13i ett år med hans pitbull som heter Råger.
Hans lägenhet är 70 m2. Han har ingen dörr till lägenheten för att han ska kunna höra om någon är på väg in.
En helt vanlig dag.
Han vaknade och gick ut med Råger och sedan tränade han lite grann.
Efter det lagade han en middag som bestog av sushi.
När han ätit klart så tog han tunnelbanan in till stan, där träffade när han några kompisar och bestämde att de skulle då på disco på kvällen.
Sedan så gick han till plattan och tog tunnelbanan hem för att testa lite kläder som han skulle ha på kvällen.
Han kollade på tv en stund och sedan tog han på sig sina kläder som han skulle ha på kvällen och drog till discot.

Ett brev från en person som betyder mycket för Irlahod.
Hej Irlahod!
Jag beklagar att det blev som det blev. Förlåt! Jag skulle vilja träffa dig.
Hälsningar pappa.


En resa
När jag och Henrik kom till Arlanda blev det värsta uppståndelsan av att jag som varit rockstjärna och Henrik som är en världskänd fotbollspelare kommer till Arlanda.

Först flög vi ner Italien och där fick vi inte heller vara i fred så vi satte oss på ett jetplan net till Thailand och där hade vi det skönt i tre veckor.
När vi hade varit där i tre veckor bestämde vi oss för att åka till USA. Jag var lite tveksam p.g.a. alla fotografer som följde efter oss för att jag hade varit rockstjärna.
När vi landade i New Yourk så kom det massor med tidningar fram till oss för att fråga saker och ta foton så vi satte oss i en taxi och åkte till hotellet.
När vi kommit fram till hotellet så kunde vi andas ut.
Det fanns mycket att göra men vi gick mest runt och såg oss omkring och när vi varit där i några dagar åkte vi hem igen.