Villa_Mimmi_bilder_021.jpg
Sara!

Du har gjort ett härligt porträtt av Crille. Du har på nästan alla ställen skrivit "det" när de ska vara "de". Det brukar du inte göra.

Jag har gjort några rättningar, titta bakom "history" så ser du vilka.

Din voki är superfin och på pricken lik den ritade Crille! Snyggt!

/SandraHej

Min hyresgäst är en kille som är 19 år gammal. Han heter Christer men kallas för det mesta Crille. Han har precis skaffat en sprillans ny lägenhet.

Crille jobbar på Viking Line terminalen i caféet. Det tycker han är kul! Han har jobbat där i en månad, fast han har jobbat där på somrarna och på helgerna i två år. Då brukar Crille skoja med människon som ska köpa saker i caféet. Crille skojar ofta med folk.
Hans favortiartist är Linking Park.
Crille brukar gå på konserter där Linking Park spelar. Crille hatar Carola och han ville inte att Carola och Andreas Johnsson skulle gå vidare i melodifestivalen.

Husdjuren
Crille har en hund dom heter Fia. FIa är en söt, hund, rasen är en stor dvärg schnauzer. Crille brukar träna agility med Fia.

Fritiden
På fritiden brukar Crille hålla på med cirkus. När Crille började på cirkus när han var sex år gammal. Då tyckte han det var kul med cirkus. Mest gillade han aporna.

Familjen
Crille har en mamma och en pappa, fast de är skilda sen han var sex år. Hans pappa är knarkare. Crille vill inte träffa honom mer. Men en gång träffade han honom på stan. Hans pappa kände inte igen honom då.

En jul när Crille var 6 år så fick han en spritflaska i julklapp av sin pappa.
Han bor nära honom nu och han såg honom för inte så länge sedan, men sa inte hej till honom.
Crilles flickvän heter Anna. Anna brukar komma till Crille och hon sover över hos honom väldigt ofta.


Get a Voki now!


Platsen

När Crille var liten så brukade han sitta på sin mormors balkong bakom en buske och titta ut över stan när han hade tråkigt. Det tyckte Crille var en riktigt kul plats.

nisse
Hans lägenhet

Hans lägenhet var den finaste lägenheten i Sverige så han brukade ha massor av personer hemma hos sig och prata om lägenheten. I lägenheten var det ett kök, ett badrum, sovrum och en hall.

Köket
I köket så fanns det en spis, ett kylskåp, en frys, en kaffemaskin och en diskbänk och en bänk såklart.

Badrummet
I badrummet fanns det ett badkar med inbyggd dusch och bubbelbad. Det fanns också en massa skåp och speglar, men det fanns bara ett handfat.

Sovrummet
I sovrummet så fanns det en säng, en tv, en byrå och ett rum för kläder för Crille hade väldigt mycket kläder men för det mesta hade han sina jobbkläder. Han andvände bara sina vanliga kläder när han inte jobbade.

En dag börjar...
Med att vakna klockan 10.45, klä på sig åka med buss 444 till jobbet (som går 11.15). Då åker han bussen till Londonviadukten så går han till en speciell ingång.

En resa
Crille ska resa med sin kompis till ishotellet i Jukkasjärvi, 20 mil norr om Polcirkeln. Det tycker Crille ska bli kul! När de kommer till ishotellet så ska de vara på en spabehandling. På spabehandlingen så ska de bli masserade, bada i lera och så ska de slappa i sängen. När Crille och hans kompis kommer dit så vill de sova, för klockan är 03,30.

Nästa dag så sover de till 16,00, det har råkat vända på dygnet, men den dagen så får de massage, lerbad och efter det bara slappa i sängen på kvällen. De äter mat och de äter en 9-rätters middag. (De blev väldigt mätta!!)

Nästa dag så fick de masage igen sedan sov de på vägen hem. Det var deras helg på ishotellet.hej.jpg