Tryck inte här ------------------------>
Patrik

Som text betraktat är det inte dumt alls, ganska bra faktiskt. Jag skulle vilja att du tittar på din text igen. Försök att fördjupa porträttet av Layoo, så att han blir mera än bara en festprisse. Det blir så mycket mera intressant att läsa då.

Jag saknar en bild av Layoo. Gör en så scannar jag in den åt dig. Gör efter det gärna en voki också så får din sida mera liv. :-)

/Sandra



Layoo, en 23-årig kille;


Man kan säga att Layoo är ganska populär bland kändisarna. Han har t.ex varit tillsammans med Paris Hilton, Britney Spears och Rihanna.
Hans kläder är gjorda av diamanter, för att med varje kändis som han har varit tillsammans med har han fått ett klädesplagg som är gjort av diamanter, men när han är ute och festar med sin polare Ulf så brukar han oftast ha bar överkropp och några jeans.

Han jobbade på CIA, men fick sedan sparken. Nu har han ett jobb där man försöker få kändisar att spendera mycket pengar på barer.
Efter att de har spenderat pengar så får man 50% av vad dom handlade för, men i det här fallet så handlar det ju om en 23-årig kille som bara tänker på pengar, så han tvingar oftast ägarna av baren på 60-75%.

Layoo är en känd person inom sitt jobb, det sägs att Layoo kan garantera 7 000 - 10 000kr på en natt.
Hans bror Leeyoo jobbar också på detta jobb men det går inte lika bra för honom.
"-Om jag ska vara helt ärlig så är min brorsa Leeyoo den sämsta jag har sett, han kan t.ex. bara garantera 300 - 1000kr" säger Layoo.

Leeyoo ringer Layoo nästan hela tiden för att få hjälp med sitt jobb, Leeyoo är 24 år och bor fortfarande hemma.
Layoo har även ett annat jobb i Gunnars bar "Boe's" där står han i baren, klockan 21:00-03:00 så brukar dem känna mäst pengar för det är då som Ulf kommer,dem tjänar ungefär 20 000 kr då.
Layoo har jobbat i baren länge och tjänar ca: 5000kr per dag.

Nu är Layoo tllsammans med Beyonce´, men det förhållandet verkar inte gå så bra för att Beyonce´ är aldrig hemma och hör nästan aldrig något från Layoo, men nu har dom börjat prata med varandra på msn och träffas 1-3 gånger i veckan. De brukar nästan bara vara hemma hos Beyoncé för att en gång när dom var hemma hos Layoo så kom Ulf, Ullis och Gunnar ner till dom helt fulla. De gick bara in igenom dörren och rakt fram till Layoo och Beyonce´ när dom satt och åt en fin middag. Sedan frågade de om Layoo ville komma upp och dricka sig full med dom....

På fritiden så brukar Layoo gå och sjunga på barer,alla tycker att han ska vara med i idol men det är inte för att han är bra utan för att alla skulle skratta ut han för attt han är så dålig.1 gång när han skulle sjöng på en bar så kom ordnmingsvakten och förde bort honom för att han sjöng så dåligt och 1 gång så kom han fel och gick in på en "gay-bar",det tog ett tag innan han märkte det,men när killarna började dansa tillsammans så märkte han det och sprang ut.
Han brukar även vara med Ullis på fritiden,dom brukar vara hemma hos Layoo och dricka öl.
Ibland när Ullis kommer hem till Layoo så brukar Ullis spy på Layoo's biljard bord
Layoo har inte så tur med ordningsvakterna för dom brukar alltid bära ut han efter han har haft diarrè på barens drink disk eller när han och Ulf ställer till med bråk.

Layoo gillar väldigt mycket musik och här är några av hans favorit artister ;
Adam Tensta, Snoop Dogg, Kanye West, 50 cent,Sean Kingston och Akon.

layoo har en hemlighet och det är att han är kär i hans granne ulf,Layoo har aldrig vågat berätta det men innerst inne så tror han att Ulf är lite kär i honom med.

Resan till Mexiko;
En dag så ringde Gunnar Layoo och Ulf och sa att han ville åka till Mexiko. Ulf blev sur på direkten och började klaga varför, men så fort ordet "sprit" nämdes så ville han följa med. Layoo är lite svårare att övertala för att han dricker inte lika mycket som Ulf och är inte beroende.

Efter ca:2 timmar på planet började Ulf beställa en massa sprit och drinkar, efter ett tag var han full och kräktes som vanligt.... Han sattes längst bak i flyplanet efter det. När dom kom fram så sprang ett par poliser fram och tog tag i Ulf och började slå ner honom eftersom han hade lurat dom för fem år sedan. När dom kom till hotelet så pakade dom upp sina saker.Efter ett tag så ringde Ulf Gunnar och sa att han hade hittat en ny drink.. Den hette "Hasvelghar Drink"

Dom köpte receptet från ägaren av baren och forsatte färden efter fler drinkar. Den här gången hittade Layoo en drink som hade en varm kraftig smak, de köpte även det recceptet. Efter en dag hade de hittat två reccept och dom skulle vara där i en vecka. alla drinkar smakade bättre här tyckte alla tre och frågade vad dom hade satt i mer, hotelet sa att det var läsk som gjordes här i staden som gjorde den fantasiska smaken. Nästa dag gick Gunnar till läsk fabriken och köpte hela fabriken. De skulle skicka halva vecko produceringen hem till Sverige där Gunnar skulle ha det i sin bar och sälja till dom olika affärerna som finns där hemma. De hittade en till drink under resten av resan och fem olika sprit sorter som dom köpte ett kontrakt som sade att de skulle skicka sprit varje vecka till baren.

På hem resan så fick flygvärdinnan att inte sälja sprit till Ulf eftersom han blir så full och spyr. Efter några dagar efter dom hade landat så lanserade "Boe's" en helt ny meny som hade tre ny komlingar och dom gamla drinkarna förbättrade. På sprit menyn var det fem nya inga andra förendringar.

Alla tyckte om de nya drinkarna och sprit sorterna så Ulf och Layoo fick femtiotusen var av Gunnar som tack till deras hjälp under deras resas gång.

Men Layoo och Ulf tror att gunnar inte ville ge bort pengar för att han vet ändå vart dom kommer spenderas baren...
Dagen efter Layoo, Gunnar och Ulf kom hem så var det stor fest nere på baren och Ulf och Layoo gjorde säkert av med några tusen extra....



Fotot;

Över Layoo's säng så finns det ett foto,Fotot är taget på Layoo och Ulf när dom var på åland.
Det var då som Layoo blev kär i Ulf, Han sa åt en annan turist att ta kort på dem men efter han hade tagit kort så sprang han iväg.

Dom spang efter han men efter ett tag så tappa dom bort han, dem ringde polisen och besrev mannen.
Dom väntade och väntade hela dagen för att polisen skulle ringa och säga att dom hade fångat han men dom ringde aldrig.
Nästa dag tidit på morgonen hade dom tjuven,vi fick tillbaka kameran och sen åkte vi hem.

Layoo's lägenhet;
När man kommer in i Layoo's lägenhet så är det första man ser en tavla där han har skrivit upp alla roliga saker som Ulf,Ullis,Gunnar och han har gjort och vilken tid,men när han har besök av någon kändis så brukar han oftast ta ner den.
Hans lägenhet är en 7 rum's lägenhet, några av sakerna han har är Vardagsrum,kök,badrum,spelrum,Bar m.m.
Badrumet
I hans badrum har han en bubbel-pool,"50"plasma och en "12"plasma på toaletsittsen.I samma badrum så har han ett biljard bord som Ulf,Gunnar och Ullis brukar spy på när dom är fulla,en gång när dom hade vart där och Layoo kollade efter dom hade gått så hade dom bajsat och kissat på bordet.
Biljard bordet är ganska viktigt för Layoo för att han fick det av Bill Gates när han hade vunntit en tävling där man skulle dricka så mycket sprit som möjligt.Det var också där som han träffade Ulf.


En helt vanlig dag;
En helt vanlig dag i Layoo's liv ser nog ut så här ungefär.
Kl:10.00
vaknar går upp och tar en bira.
Kl:12.00
går ner till baren och hänger lite.
Kl:14.00
Ulf kommer, och vi går ner till ICA
Kl:16.00
börjar supa.
Kl:16.03
helt full.
Kl:09.00
slutar supa.

Som sagt var så gillar Layoo musik och här är en av hans favorit Artist,(adam tensta)

Här är en till av hans favorit arstist och låtar