Villa_Mimmi_bilder_029.jpg

Patrik!
Du har jobbat mycket bra med dina texter. Med tanke på at du inte alltid har lätt att komma igång, har det här arbetet visat en annan sida hos dig. Kul!
Jag har rättat lite, du ser vad jag har gjort under "history".
Bra jobbat!
/Sandra

Henrik


Det här är en kille som heter Henrik, fast kallas Henke, och är 21 år och är inte så lång. Han är bara 1,72 cm och väger 75 kilo. Han gillar fotboll, klassisk rock och han jobbar som fotbollsproffs i Italien,i Inter. Hans idol är Ronaldinho som du kan se längre ner på sidan. Han gillar också humor i fotboll så du kan se den lite längre ner.

Hans lön är grymt bra, 200 000 000 kr om året som han spenderar på att köpa bilar, resor, kläder,skor m.m. Hans föräldrar blev mördade när de var på väg till honom. Han har två Ferraris,1 Porsche,1 BWM och 1 Lamborghini, så han har ett stort garage.

När han inte spelar fotboll så är han FBI-agent för USA i Sverige och i Italien.

En plats
En plats som betyder mycket för honom är Inters hemmaarena och en hemlig plats som ingen får veta någoting om och hans föräldrars grav.Lägenheten
Lägenheten han bor i är 14, den största lägenheten i huset, fast han är inte hemma så mycket för han är i Italien i stort sett hela tiden eftersom han spelar fotboll i Inter. Han bor bredvid sin kompis Irlahod. Eftersom han också är FBI-agent så har han ett hemligt rum som bara han kan komma in i. Lägenheten har 10 rum + kök.

Till Henrik
Hej Henrik! Kul att du fick kontrakt i Inter som köpte dig för 600 miljoner, ganska mycket faktiskt.
Så du flyttar till Italien snart? Innan det kommer vi och hälsar på hos dig. Och var snäll och kom till oss innan du åker.


Kram mamma och pappa

En vanlig dag
En helt vanlig dag börjar med att han går upp vid 9-tiden och äter en bra frukost. Sedan springer han 3 mil vänder och 3 mil tillbaka, sedan gör han 1000 sitaps + 800 armhävningar. Sedan äter han lunch och tränar fotboll i 6 timmar,och på väg hem köper han lite saker i köpcentrumet "Sikla", kl 18:00 äter han middag och sedan går han till det hemliga rummet. Det hemliga rummet är ett FBI-labb med vapen,kikare,agentgrejor m.m. Sedan får han ett uppdrag och utför det. Efter det försöker han ta reda på varför hans föräldrar blev mördade. Ca 24:00 kommer han hem och sover.

Den konstiga resan med Irlahod
När vi kom till Arlanda blev det värsta uppståndelsen för han var en gammal rockstjärna och jag ett fotbollsproffs.Vi skulle flyga till massa olika länder t.ex. Thailand, USA m.m.

När vi landade i Italien så kunde jag och han gå någonstans utan att någon eller några följde efter, så vi flög till Thailand efter en ½ vecka och där var det skönt så vi stannade i två veckor. Sedan flög vi till Australien som vi stannade i i två veckor sedan flög vi till USA och där började problemen. Vi fick maffian efter Irlahod för att han rånade en bank med sin bror så de försökte döda honom fast vi är ett bra "team", så han klarade sig.