Villa_Mimmi_bilder_030.jpgNiklas!
Du har aldrig haft svårt att skriva, det brukar bli riktigt bra. Den här gången glömde du tyvärr att kontrollera din text, så jag har fått göra lite flera rättningar än normalt. Du ser vilka under "history". Du skriver "dom" istället för "de" t.ex.

Ullis har lite tveksamma intressen...annars är det riktigt bra. :-)

/Sandra


Om Ullis :

Ullis är en skön snubbe som gillar fester och hip hop. Han är 17 år och har precis flyttat hemifrån. Han gillar att sjunga och dansa på ett disco som heter Amfo. Han har en pappa som heter Gunnar och bor i hyreshuset på nr 23. Han har också en farbror som heter Ulf och de brukar vara hemma hos honom och lyssna på musik och äta godis.

Ibland bjuder Ulf Ullis på öl eftersom Ullis inte kan köpa öl själv. Ullis och Ulf brukar sitta i en bar som heter Boe´s och den äger Gunnar. Ullis är vakt på den baren och sedan får han extra öl av Gunnar för att han har vaktat bra.

Han har ett gäng som brukar vara på pubar och misshandla och slå ner folk. Hans olika jobb är att vara vakt på Gunnars bar och att hjälpa Ulf att sälja knark och öl till barn. Ibland får Ulf vara med Ullis gangstergäng och slå ner folk men ibland så får han lite spö också. Han har fått lite knark av Ulf och han gömmer knarket i frysen för att spara och om polisen kommer för polisen kommer ibland till honom för att han har slagit ner för många människor med sitt gäng.

Han har många hip hop-idoler som Adam Tensta, Akon, Kanye West, Lazee, 50 Cent och Snoop Dogg. Drömmen han har är att vinna Idol för att kunna bli kändis. Han har kort hår med mycket wax och hip hop-kläder.

Han har en kompis som heter Pekka, han brukar vara med i Ullis gäng och slå ner folk. Pekka och Ullis är inte med varandra så mycket, men när de väl är det så gör de inte så mycket. Ullis och Pekka brukar bryta armbrytning med varandra. Ullis är den som oftast vinner men det är inte så konstigt eftersom Pekka är 99 år. Ullis har suttit i fängelse för att han rånade en affär, han fick med sig 1 000 000 kr och kom undan, men en dag så kom polisen till hans hem och det var då han blev fast av polisen för att dom hittade pengarna som han hade gömt i frysen. Han har varit i fängelse ungefär 3 gånger, men 2 av dom gångerna så borde han inte ha suttit i fängelse för han dömdes för mord på någon som han inte hade mördat. Ullis letar fortfarande efter den som satt dit honom för mordet men han hittar inte den som gjorde det.

Layoo och Ullis brukar vara med varandra hemma hos Layoo och dricka mycket öl och spela biljard, men ibland spyr Ullis för att han har druckit för mycket och då brukar han somna på soffan framför tv:n medan Layoo städar upp efter hans spya. Dagen efter brukar de ha en lång sovmorgon och äta frukost kl 11.00 och efter det går de oftast till Ulf och äter godis.

En viktig plats:
Han har en tavla som hänger ovanför hans stereo, där det är han och farbror Ulf som sitter i en bar och dricker öl. Det är där de brukar sitta och dricka öl tillsammans, och den baren äger Gunnar. Till den baren kommer det ungefär 1000 människor på kvällen så Ullis tjänar ungefär 5000 där på en dag. Tavlan är ungefär lika stor som tv:n och han brukar somna genom att kolla på tavlan.

Ullis lägenhet:
Ullis bor i lägenhet nr 22 i hyreshuset. I hans lägenhet har han en plastma tv som är 50" , stora högtalare, en lite skruttig säng och ett fult kök, men han behöver inte använda det så mycket för han äter mest ute på resturang.

Han har ett bubbelbadkar som är väldigt stort och en stor spegel i badrummet. Han städar inte så mycket så det är ganska smutsigt, fast ibland städar han. Han har en fin soffa och ett gästrum som har en dubbelsäng, för när Ulf är där så brukar han sova där och kolla på tv för det finns en 40" tv där.

Han bor granne med Layoo, Gunnar och Ulf. Gunnar brukar också vara hemma hos Ullis och äta godis, och ibland så ger han också 1000 kr till Ullis om han har varit bra på jobbet.

Ullis favorit låt:


Ullis semester:
Ullis var i Kina en gång på sommaren och då åkte han dit helt själv för att bara kolla på saker där. Han gick på den kinesiska muren en solig dag men han klantade sig och ramlade ner ifrån den, så han stukade armen och foten. Han gjorde annat skoj också, som att köpa massa kläder, skivor, filmer och lite knark. Han åt massaor av goda maträtter, men en gång kände han nån konstig smak som var en bekant lukt och då frågade han vad det var han åt och då sa dom att det var hund. Den gången spydde han i maten och blev utslängd från resturangen.

Till slut var det dags att åka hem. Han hade glömt att han hade knark i fickan, så när han skulle gå förbi passgången så var det en hund som var där och kände lukten från knarket och då blev det dags för Ullis att springa. Han sprang ifrån flygplatsen och ut. Han liftade med en taxi och sa att han skulle till Sverige och sedan, några veckor senare, så var han framme i Sverige. Det hade varit ett stort äventyr för Ullis på den resan. Han är nu känd för att ha rest längst med bil och är med i Guiness rekordbok.

Senare åkte han också till Irak och kollade hur alla hade det där och han blev kompis med en från Irak som var fattig och hjälpte den personen, men efter bara några dagar åkte han hem igen.

Ett brev från farmor:

Hej!
Hoppas du mår bra och inte har fått problem med polisen igen. Jag vill inte att du ska få det jobbigt som förut.
Om du någonsin hamnar i problem så ring mig så kan jag hjälpa dig. Hoppas du och Gunnar klarar det bra tillsammans och att ni inte får några problem med baren. Jag finns alltid här och kan hjälpa dig. Själv mår jag bra, jag hoppas bara att det går bra för dig i gymnasiet och allting. Har du många kompisar? Jobbar du någonstans?...hur som helst, vi ses snart när jag kommer och hälsar på dig.


/Mvh farmor Karina:)

En helt vanlig dag för Ullis:
Ullis går upp kl 07.00 för att jobba i Boe´s som vakt. Senare går han till sitt gäng kl 16.30 för att misshandla folk, då brukar Ulf vara med. I slutet på dagen så går han ut och festar med sina kompisar på olika discoställen. Han går alltid och lägger sig kl 00.45 och lyssnar på lite musik när han ska sova. På helger så sover han ungefär till tre på eftermiddagen. Sedan går han till Ulf och gör olika saker.