Villa_Mimmi_bilder_016.jpgNavjot!

Det är några saker du bör tänka på. T.ex. så sriver du "dom" där det ska vara "de". Du glömmer också att det ska vara stor bokstav i början av namn på personer och platser.

Avsnitten om lägenheten och platsen vill jag att du skriver mera om.

Get a Voki now!


Annars bra!

/SandraOm Olle

Olle är 30 år. Han gillar rock och är lite blyg. Ibland kan han ta lite knark, men det gillar han.Olle har en mobil det är en nokia på mobilen brukar han spela spel eller prata med sin kompis pape. Pape är hans bästa kompis han har också en nokia. Pape drömmer om att han ska bli en miljonär när han blir stor fast han är 39 år hans mamma och pappa dog i en bil olycka så nu bor han själv med sin hund nonno.Olles mormor säger att han ska sluta med knark och att lyssna på rock, och istället börja på balett. Men det vill han inte.
Olles föräldrar bor långt från honom. De bryr sig inte om Olle och Olle bryr sig inte om dem, så Olle bor alldeles själv. Olle har tatuerat sig på armen. Han jobbade på en resturang men sedan fick han sparken. Nu jobbar han i en butik.

Olles mormor kom för att hälsa på. Hon skulle bo där i två veckor, men Olle sa att hon bara fick bo hemma hos honom i två dagar, sedan fick hon åka tillbaka. Olles lägenhet är inte så stor för att han tjänar inte så mycket pengar hans chef vill inte ha honom på sitt jobb men Olle vill inte heller vara på hans jobb men han måste jobba för pengarna.

En plats
Han gillar en bar som ligger nära hans hus. Där kan han lyssna på rock och dricka lite öl.På den barren brukade hans pappa också vara där och dricka lite öl. Det finns en gubbe som har jobbat där i 40 år.Han kände Olles pappa. Gubben heter poppo och han har berättat allt för olle.Men Olle bryr sig inte Olle tycker att dom är två stora puckon. Han vill inte ens kolla hur dom ser ut ens Olle tycker att hans kompis pape är en bra person.

Olle brukar vara på den baren varje dag. Han gillar att sitta där, och dricka öl.

Lägenheten
På Olles rum hänger det en massa bilder på rockband. Han har också lite knark under kudden. Han har en säng. Han har en TV i sitt rum. Teven är ungefär 10 år gammmal.Han har bara tre kanaler.Han har också en massa CD-skivor med rockmusik. Han har också en stereo.Stereon har han tagit från en butik och det har han alla skivor också. Det var en kille som har sett när han tog massa skivor och la dom i väskan men då sprang Olle Iväg sen har Olle inte tagit något mer. Olle har lite ont om grejer.

Ett brev
Hej Olle!
Jag kommer för att hälsa på dig någon gång. Hoppas att du har börjat på balett. Visste du att jag gick på balett? Det var jättecoolt. En vacker dag ska du också börja på balett. Din pappa gick också på balett han tyckte också att det var roligt. Din farfar och mormor gick också på balett och din mormors mormor gick också på balett och din farfars farfar gick också på balett. Och din farfars farfars farfar gick också på balett och din mormors mormors mormor gick också på balett. Hoppas att du också börjar på balett lycka till
Hälsningar mormor


En vanlig dag:
Olle vaknade på morgonen. Han satte sig ner och började lyssna på rock. Han hade det tråkigt, så han stack till baren och drack lite öl. När han hade varit där i några timmar gick han hem. Det låg lite knark under kudden så han tog lite. Sedan somnade han sött. När han vaknade så var han 3 timmar försenad till jobbet! Han klädde på sig så fort han kunde, sedan när han var framme smög han in och där stod chefen och skällde ut Olle helt. Han drog också halva lönen. Han sa "-Om det händer igen så får du sparken!". Så Olle gick hem och började slå på sin nallebjörn. Sedan somnade han.

Olles semester !
Olle ska till Brasilien med sin kompis Pape. Idag var det måndag. De skulle åka imorgon. De började packa sina kläder och allt de behöver. När nästa morgon kom förberedde de två sig. De tog bussen till Arlanda och åkte iväg.

När de var framme gick de och hämtade sina väskor. Sedan åkte de till ett hotell och bokade rum för två. De tyckte att rummet var mysigt. Sedan gick de till affärer och köpte en massa grejer. Efter det skulle de gå på bio. Det var dumt av dem att köpa biljetter för dom fattade inte vad filmen handlade om. Sedan gick de till sitt rum och åt lite och sedan somnade de.

Nästa morgon skulle de på rockkonsert så de åkte dit och festade. Pepe tyckte att det var häftigt och det tyckte Olle också . Efter det gick de till sitt rum och började packa. De hade haft det roligt i Brasilien. Nu åkte de två hem igen. Hoppas de får vara med om något sådant igen.....navjot_id.jpg