Linn2.jpg
Stefan

Stefan är en kille runt 21 år som har bott i Villamimmi i två år nu. Han är rätt så intresserad av heminredning, så hans lägenhet är snygg och modern.
Stefan tycker om starka färger och det är mest R'n'B och Hip hop som dånar i hörlurarna. Han har många vänner men ingen flickvän...
Han jobbar på det lilla cafét nere i stan. Han är väldigt mån om sin kropp, så han tränar varje dag och cyklar till jobbet för att hålla formen.
Chihuahuan Chico är Stefans lilla ögonsten han säger alltid att Chico är den enda. Han har fem stycken väskor att lägga lilla Chico i när han är ute och shoppar. Han har även lite kläder till Chico, mest rosa för det matchar så bra med Chicos pälsfärg tycker han.
Han har brunt, kort hår och har alltid ljusblå tröja på sig. Han har alltid sin skära keps på sig, som han fick av sin bästis Micke.
Han är hemligt förälskad i Meysh. Det var kärlek i första ögonkastet (trodde han) men Meysh brukar aldrig prata med honom när han försöker ta kontakt. Annars har Stefan bara haft en "riktig" flickvän. Hon hette Helen och var 37 år gammal men det funkade inte, för Stefan visste inte om att Helen hade en annan... Dessutom ville Stefan köpa Chico som han hade sett i en annons på Blocket, men Helen ville inte ha en Chihuahua för hon tyckte det var "bögigt", så hon gjorde slut med Stefan och han blev jätteledsen och köpte Chico för att trösta sig. :'(
Platsen:
I Stefans vardagsrum hänger en ett stort, svartvitt fotto av två pojkar i ca 16 års ålder. De pojkarna är Stefan och hans tvilling Oscar. Oscar har varit Stefans stora förebild och bästis i alla år, tills det hemska hände. Oscar blev misshanlad av ett gäng när han var ute och festade. Platsen som är Stefans favoritplats är utanför "the black night". Där står han och lägger blommor och ljus, för det var där Oscar dog. Personalen som jobbar på The black night brukar alltid ta bort alla ljus och blommor som Stefan lägger där och de har även hotat med att stämma Stefan om han fortsätter, men Stefan bryr sig inte. Han sörjer Oscar. Det går inte en enda dag utan att han tänker på honom. Även fast han vet att det brukar hålla till gäng där som misshandlar bara för nöjes skull, så känner han sig ändå trygg på något sätt. Han är nästan säker på att det är Oscar som vakar över honom. The black night var det första stället Stefan tog Helen till och det är dit han tar alla sina andra dater också...
Han vill väldigt gärna ta dit Meysh, men hon verkar tyvärr inte vilja det lika mycket som han gör...Get a Voki now!


Lägenheten:
Stefan har en av de största lägenheterna eftersom hans pappa äger hela området, så Stefan har ett par rum som står helt tomma men jag kan berätta om de rum han använder. Stefan ÄLSKAR heminredning! Och han är helt galen i möbler och design. Han älskar att bjuda hem folk. Han blir jätteglad när folk frågar vad han har köpt sina dyra möbler och vilka färger de finns i, vilket Stefan är expert på.
Köket: Köket är nyrenoverat. Väggarna är vita med en grönaktig fondvägg. Den gröna fondväggen täcks med hyllor som i sin tur täcks med kokböcker. Annars är köket hemtrevligt. Stefan älskar att laga mat och har aldrig ätit snabbmat som t.ex. pizza,kebab och hamburgare.
Vardagsrum: Vardagsrummet går i en blå färg och har mycket tavlor på väggarna. Stefans personliga favorit är den på honom och hans tvillingbror Oscar. Det finns en platt-tv på ena väggen som täcker nästan hela väggen. Och Stefans nya grej som han har börjat med; Wii, det är jättekul.
Sovrum: Sovrummet går i en Afrikansk stil. Innan var det lila väggar och en lagom konstig fondvägg i guld (som ni kanske fattar älskar Stefan fondväggar med...). Men nu när han fick reda på att Meysh gillade Afrika så körde han med den stilen med hopp om att kunna visa henne det...;) Annars är sovrummet rätt så klassiskt med en dubbelsäng med två nattduksbord på vadera sidan och en spegel i taket. Inte för jag vet varför men...ja.
Badrum: Badrummet är härligt och stort och går i färgerna svart, vitt och grått. Vid jacuzzi-hörnan har han specialbeställda kakelplattor i från Italien, i liten ljusare svart med ett jättefint blommönster, som knappt syns men det känns när man tar på det.
Klädrum: Eftersom Stefan shoppar nästan varje dag har han rätt så mycket kläder och de får inte plats i hans sovrum så då bestämde han sig för att göra om ett av de tomma rummen och göra ett klädrum av det. Klädrummets väggar är rosalila med en silvrig fondvägg. Där har han allt man kan tänka sig från kläder till andra accessoarer. Han älskar sitt klädrum och spenderar mycket tid där inne. Inne i klädrummet har han 6 speglar, en på varje vägg samt en i taket och klädrummets golv är också en enda stor spegel så han kan se från alla vinklar hur han ser ut.
Chicos rum: Eftersom han hade så många rum över bestämde han sig för att göra ett eget rum till Chico fyllt med leksaker och andra saker. Väggarna är rosa eftersom det är Chicos favoritfärg (enligt Stefan). Chico har ett eget litet badrum som Stefan tvättar honom i för Chico hatar att gå till hundsalongen inne i stan. Chico har ett helt eget klädrum (men det är mindre än Stefans förstås:P) så han har alltid nya kläder på sig varje dag. Det är Stefans enda regel.
Hallen: Hallen är ett kombinerat klädrum för ytterkläder, men det är en hall... Alltså man kan säga att det är en hall fylld med kläder och skor. Väggarna är vita med en stor tavla på Stefans familj.
De sista mailet:

Till:stefanyeea@gmail.com
Från:Oscaryeeha@yahoo.se
Ämne: De där som hände...

Tja Stefan!

Varför svarar du aldrig när jag ringer? :( är du fortfarande sur för det där som hände?
Jag har ju sagt förlåt + att jag sa till henne att jag inte ville. Vi är ju brosor, för fan Steffe! Det var ju inte med flit!!!!!
Jag var full och jag.....jag vet inte vad som flög i mig, men snälla kom igen nu!
Du jag hade tänkt att gå till The black night ikväll, hänger du med eller?? Så kan du förlåta mig där, men alltså du kan inte undvika mig forever liksom såååå....
Har du skaffat en liten cihuahua eller? Helen sa något om det, Chico hette den va? Är den söt? Fan va kul, du som har velat ha en så länge :) men broder det är inte bögigt!
Aja men vi ses väl sen på The black night eller?
Take care! Your broo:P
En vanlig dag:
Stefan börjar inte jobbet förrän på eftermiddagen så han behöver inte gå upp så tidigt. Även fast han inte måste gå upp tidigt så gör han det ändå, han måste ju gå ut med Chico...
På jobbet ät det oftast lungt och han har trevliga och söta kunder som han alltid brukar flörta med. Men tyvärr brukar han aldrig få några direkta träffar, det är mer så att kunderna ler tillbaka säger tack och blinkar med ena ögat eller så säger dom -"Du, jag är inte intresserad" eller något annat liknande. När han slutat jobbet går han till blomsteraffären och köper en ros och går till "The black night" och lägger den där, och tänker... Efter det går han oftast till gallerian och shoppar med lilla Chico.
Sen går han hem och lagar en ljuvlig maträtt. Efter han har ätit klart så sätter han sig och tittar lite på tv och sedan efter några misslyckade försök till att charma till sig några tjejer som bor i Villamimmi går han och lägger sig.

En lurig resa:
Stefan är som vi alla vet hemligt förälskad i Meysh och gör vad som helst för att vara nära henne. Eftersom Meysh åkte utomlands snart så bestämde han sig också för att åka och låtsades sedan att det var en slump att de skulle åka till samma land, med samma flyg och med platserna brevid varandra.

Stefan trodde att detta skulle bli en liten kärleks semester för honom och Meysh till Afrika, men vad han inte vet är att Meysh åker dit bara för att träffa Haugi som hon är kär i. Men vad hon inte vet är att Haugi har träffat en tjej, Loiro, som han är jättekär i !
Men när Lorio och Haugi kommer till sverige så blir Loiro jättekär i Stefan så det blir ungefär så här: Stefan är kär i Meysh som är kär i Haugi, som är kär i Meysh och Lorio, men Loiro är kär i Stefan nu...
Detta kommer att bli krångligare och krånligare jag skriver vad som händer så fort jag har hört något. (Hur har det gått? :-) /Sandra)

Tyra:
Stefans stora idol är modellen Tyra Banks. Han missar aldrig ett avsmitt av "top model" eller hennes egna show och Tyras låt är nästan den enda han gillar...Tvättstugan:

Tvättstugan är det ställe Stefan fruktar mest av alla. Han ryser bara om någon ens nämner denna hemska plats. Men ibland brukar han ta sällskap ner dit med Matilda. Hon är blond och jättesnygg tycker Stefan. Stefan blir i och för sig kär i nästan alla han möter, men han känner något speciellt när han är med henne. "He get a feeling he can't describe, when the eagles fly over mountains high"...som han själv beskriver det. Men om vi återgår till tvättstugan: Det är det värsta stället han vet och det är mest för han tappade sin nya rolexklocka där. Sedan dess vågar han aldrig gå dit ensam och ibland drömmer han mardrömmar om den stora, farliga "TVÄTTMASKINEN"...

Hemlis:

En djup hemlighet som Stefan har är att hans pappa inte blev rik för att han "lyckades" med sitt jobb eller vann på lotto som de brukar säga till alla. Utan det var för att han har alltid och kommer alltid att hålla på med skattefuffens. Han har ljugit för banken och betalat allt och alla med falska checkar. Men lova att inte beraätta för någon, okej?! För då kommer trollen och tar dig:P

Sidan:
En sida som Stefan hänger på är www.playahead.se. Han hänger ofta där och chattar med folk som har varit med om samma saker som han. Alltså blivit av med en familjemedlem.