Villa_Mimmi_bilder_015.jpg

Om Bruce

Han är en före detta FBI-agent som har blivit av med jobbet. Han heter Bruce Cang. Han är 32 år och har en robotinsekt som husdjur. Robotinsekten heter C2. Han har kortklippt, mörkt hår och gröna ögon. Han är 189 cm lång och väger 78 kilo. Hans hobby är att bygga robotar och samla pokemonkort. Hans pappa är Geoge Bush's livvakt och hans mamma är en brottsling från Texas. Hans idol är Pikachu. Hans granne är en pirat som säljer datavirus. Hans granne hetter Vildsvinstunga. Bruces favoritpokemon är Pikachu och Seribia. Hans favoritfärg är grå precis som hans rum och kläder. Om man tittar inuti hans garderob så ser man bara gråa kläder och skor. Han får gaser av katter.

En plats

Platsen Bruce tycker mest om är pokemonarenan där han satsar pengar på vilken pokemon som vinner på tävlingar. När han var liten gillade han en plats vid sin farfars hus. Det var en ö som han gillade att gömma sig på när hans föräldrar bråkade. Hans pappa hade ett hemligt förråd med pokemon samlarkort. När han pappa var borta ibland så tittade han på alla pokemonkorten.

Lägenheten

Inuti Bruces lägenhet finns det en 62 tums plastma panasonic tv med nyonljus och surroundljud. Han har ett dvd-förråd gömt under en tavla i sitt sovrum.

Ett brev

Kära Bruce. Dina föräldrar är skilda. Jag vet hur det känns. När jag var liten så var mina föräldrar också skilda. Jag vet en sak som hjälper. Du kan gå till gå till kamikasibadet på Östermalmgatan 13 och ta en avslappnande Japanskt dwarfmassage. Här har du en biljett och bokning torsdagen den 13 juni 15.00. Hoppas du kan glömma det som hände mellan dina föräldrar. Ps. Det finns en kinesrestaurang i närheten.
Hälsningar farfar.


En helt vanlig dag

Han vaknar kl. 5 på morgonen, går till gymmet och tränar fram till lunch. Sedan söker han jobb på Internet. Medan han är på Internet så köper han lite pokemonkort . Sedan spionerar han på grannarna. Han tittar mest på Ulf som langar sprit till barn.

Extra uppgifter
1. Han är inte kär i nån av dem. Han är kär i Pikachu.
2. Han är rädd för tvättrummet för att när han var liten så blev en av hans pokemon misshandlad av en tjuv som sparkade på den, spottade på den och rev sönder den. Så varje gång han är i tvättrummet så låser han in sinna pokemon i ett Assa kassaskåp.
3.