Gustav!

Det vore roligt att se om du kan utveckla karaktären Pekka något. Han känns kanske lite väl overklig. Du kan skriva bra, försök att hitta sidor som gör Pekka mera trovärig.

Du skriver oftast "dom" istället för "de". Jag har gjort lite ändringar, du ser vilka under "history.

Skriv gärna mera! Villa Mimmi lever vidare!

/Sandra

Om Pekka:

Pekka är 99 år gammal och luktar illa och är inte speciellt trevlig av sig.

Han är 120 cm lång och han har 160 cm långt skägg. Han bor på ett ålderdomshem. Där brukar han mobba de andra på ålderdomshemmet. Han fyller år den 24 december.

Det han tycker är roligast av allting är att åka snowboard. Han har inte många kompisar så han är för det mesta själv. Han har också ett husdjur, det är en hund som heter Arne. Det är en golden retriever. Han hade tagit den hunden av en kille som mobbade honom när han var liten och gick i skolan.

Pekka har inte mycket pegngar så han får leva på dom 3.50 kr han får varje månad. (Lite väl orealistiskt...? /Sandra) Han brukar kasta ut Arne så Arne får leta mat till dem för de får ingen mat på deras ålderdomshem.

Han är också medlem i en huliganklubb som heter ''Ålderdomshemmets huliganer''. Den heter så bara för de som bor på ålderdomshemmet är de enda som får vara medlemmar. Ibland så brukar de på ålderdomshemmet spara ihop pengar till en fotbollsmatch.. (Vad menas? Annan formulering? /Sandra) Efter fotbollsmatchen så slåss de lite mer.

Pekkas bästa kompis heter Ulf Brännsprit. Pekka brukar gå ner till krogen där Ulf brännsprit hänger.

De på filmen är Pekkas barn

www.youtube.com
Pekkas sovplace:
Efter som han inte bor på det finaste ålderdomshemmet så får han sova på golvet. Det enda han har är en grå och möglig bokhylla. Rummet är 2 meter åt alla håll. Arne sover utanför, för det är så trångt.

beskriv en plats:Pekka har en tavla i sitt rum. på den tavlan så är det en kossa. när han var 55 år så tävlade han koridning och tunnerade utomlands. han var den bästa av dom alla på koridning. han kom alltid etta på koridning och fick alltid första pris. en gång ramlade han av kossan och slog i ryggen så han fick itne rida mer på kossor så han fick sluta med koridning.

Ett brev
Hej Pekka.
Har du det bra? Själv så har jag slagits på stan så nu ligger jag på sjukhuset. Jag bröt mitt högra ben, vänstra armen och nacken. Det är inte säkert att jag kan stå upp på 6 månader. Jag brukar leva mitt vanliga liv; sitta på krogen, slåss och sånt där jag brukar göra. I går så jobbade jag extra på Systembolaget för att få mer pengar så jag kan köpa mer alkohol. Dagen efter så blev jag så full att jag nästan inte kunde röra på mig, jag bara låg där helt död nästan. Så jag fick åka till sjukhuset och där blev jag magpumpad.

En vanlig dag för Pekka:
Pekka brukar gå upp kl 08.00 på morgonen.Han går då till köket som ålderdomshemmet har gemensamt och där tar han en hink med whisky. Om han inte tar det så dör han av alkoholbrist sen är han pigg resten av dagen. (Försök att vara lite mera realistisk. /Sandra)

När han har gjort det så tar han en promenad med Arne. De tar alltid en tur till parken, där tar oftast Arne en fågel som dom ska äta till middag. Efter det så brukar han åka till ett litet skidområde som heter Löneberget (om det är på vintern) Där åker han snowboard. Han är med på topp-10 listan av alla
snowboardåkare. Han brukar inte göra så mycket mer än så.

Källaren:
När pekka ska sova så på natten så hör han ett ljud nere i källaren och han kan aldrig sova. han tycker det är jätte jobbigt så en dag bestämde han sig för att

Get a Voki now!