bodybuilder.jpgFredrik!

Du är inte riktigt klar ännu. Se till att du har gjort alla obligatoriska uppgifter och gärna någon av de frivilliga, vokin t.ex. Försök också få in en bild innan sommaren. Jag kan scanna den åt dig.

Jag har gjort några rättningar, du ser vilka under "history". Du skriver bra och är noggrann. Stavningen är också bra. Jag skulle vilja se om du kan utveckla Patrik något. Skriv gärna vidare.

Bra jobbat!

/Sandra


Min Hyresgäst:

Min hyresgäst är en kille på 58 år och han är body builder. Hans namn är Patrik Jansson. Han brukar vara med i tv-programmet Gladiatorerna. Hans bästa minne från det programmet var när han hade dopat sig och vann hinderbanan.
Han har också en mamma och en pappa.
Hans mamma heter Arne och är 90 år och hans pappa heter Lena och är också 90 år.
Hans mormor som är död hette Gunhild.
Nu lever Patrik ensam, men förut hade han en fru som heter Patricia.
De levde ihop i 35 år men sedan skilde dom sig för dom tröttnade på varandra, de hade ju varit ihop i så många år.
Ibland tycker Patrik att det är lite ensamt men för det mesta tycker han att det är skönt.


En plats…
TV-studion. Han tycker allt där är så häftigt med alla banor och tv-kamerorna.
Men det är inte bara det, det är också värsta gymmet där det finns så många saker att man kommer vilse ibland.
Där brukar bara alla kända få träna och såklart body builderna.
En gång så prövade han alla maskinerna och snacka om han var trött efter att han tränat 10 min på varje maskin. Han hade nog tränat allt från topp till tå förutom huvudet.

Lägenheten…
Han bor i lägenhet. Hans lägenhet har fyra rum, varav ett är gym. Sedan är det ett kök och en toalett med bubbelpool, bastu, dusch, toalett och handfat såklart. I köket har han mosaikplator på väggen, dubbelugn och ett kylskåp som har en sodastream i sig och i frysen har han en maskin som man kan få is ur.
I köket tillbringar han mycket tid, för han gillar att laga mat och så är han hungrig hela tiden, han är ju body builder.

Ett brev…
Patrik har ett brev som han hade skrivit till sin mormor för länge sedan fast han hann aldrig skicka det för hon dog. Han blev väldigt chockad för hon var inte sjuk men plötsligt fick hon bara en hjärtattack och dog. Hans mormor betydde väldigt mycket för honom. Hon var alltid omtänksam och skickade pengar om han hade dåligt med det. Det var tänkt att det skulle vara ett julkort men hon dog dagen innan julafton

I brevet stod det så här :

Hej mormor!

Jag vill bara önska dig en rikitgt God Jul!
Hoppas du bakat något riktigt gott till dig själv.
Om du vill kan du väl komma till mig någon gång på julafton och äta.
Jag fixar ihop något riktigt gott, du vet hur bra jag är i köket...,det blir väl vanlig julmat men det är ändå gott!
Hoppas du kan och vill komma.

God Jul och Gott Nytt År !!!
Önskar PatrikPatriks resa...

Patrik´s första utlandsresa var till Thailand.

När han kom till Thailand så märkte han att det var så varmt att han nästan svimmade. Han kom också på att han hade med sig fel slags kläder för han hade mössa, vantar och andra varma kläder. Han trodde ju att det var jättekallt i Thailand.

Men iallafall så tog han reda på vilket hotell han skulle bo på under de tre veckorna han skulle vara där. När han skulle ta första doppet i poolen så märkte han att det var värsta lyxhotellet han bodde på. De sålde t.ex. drinkar och annat gott vid poolen. Man fick sitta på en stol i poolen och beställa sen serverade de drinken eller vad man nu beställde i poolen. Men inte bara det, dom hade också värsta jacuzzin.

Efter några dagar så prövade han på att snorkla. Det gick faktiskt ganska bra för Patrik. Han tog ett speciellt kort som intygade att han fick snorkla på 30 meters djup. När han snorklade såg han massor av fina och coola fiskar som han aldrig sett förut.

Efter ännu ett par dagar höll Patrik på att råka ut för en riktigt läskig olycka. För när han var på safari så gick han och experten ut bland vilda djur. Då kom en giftig orm slingrandes bredvid dem. Den försökte hugga tag i Patriks ben men lyckades inte få något bett. Även fast Patrik inte blev biten så blev han väldigt chockad och höll på att ramla omkull, men experten han hade med sig höll honom uppe på benen. Experten ringde ambulansen direkt och efter 10 min så var ambulansen på plats, mitt ute i vildmarken .
Patrik fördes med ambulansen till sjukhuset och fick stanna på sjukhuset över natten för observation.

Resten av dagarna tillbringade han på stranden. Efter det åkte Patrik hem till Sverige där det var vinter och kallt. Där hade han använning för kläderna han tagit med sig till Thailand.

Rita din hyresgäst…

Beskriv en helt vanlig dag…