Detta är en voki! Se uppgift 8 och klicka på mig så får du reda på vad du ska göra.

Get a Voki now!


 1. Din hyresgäst är hemligt förälskad i en av de andra hyresgästerna! Vem då? Vad är det din hyresgäst tycker om med den här personen?
 2. Din hyresgäst tycker att det är läskigt att gå ner i tvättstugan. Varför? Vad har hänt? Skriv och berätta.
 3. Din hyresgäst vet en hemlighet om en av de andra hyresgästerna! Vem är det som bär på mörka hemligheter och vad är det för något...?
 4. I sommar ska din hyresgäst åka på en semester som han eller hon sett fram emot länge. Vart åker han/hon? Med vem? Vad ska de göra där?
 5. Det hamrar och dunkar nerifrån källaren och din hyresgäst kan inte sova på nätterna... Vad är det som händer där nere egentligen?
 6. Din hyresgäst spenderar sin bästa dag i livet med en av sina bästa vänner! Berätta om den dagen. Vad gör de? Var är de?
 7. Sätt in ett foto från flickr.com eller fotofinnaren.se som föreställer platsen som är viktig för din hyresgäst. Sätt bilden i anslutning till den texten.
 8. Sätt in ett videoklipp från Youtube där man kan titta och lyssna på din hyresgästs favoritartist.
 9. Gör en länk till din hyresgästs favotritsajt på nätet!
 10. Gör en Voki! Klicka här eller under bilden för att skapa din egen voki.
 11. Gör till sist ett visitkort med dig, författaren, på. Detta gör du på Huge lab Flickr toys. Så här kan det se ut:
ScreenHunter_02_Mar._12_20.15.gif
Fråga hemma först så att dina föräldrar tillåter att du lägger ut din bild på nätet. Om du inte får så tar du en bild på något annat och hittar på ett namn. (OBS! Detta är en extrauppgift och alltså inget du måste göra!)